ŞIRNAK / MERKEZ - İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GÜNDOĞDU MAH. SEMA KÜÇÜKSÖZ CAD. NO53 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Gelişen teknolojiyi takip eden, mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu sağlık personeli yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olmak ve öncelikle Sağlık Meslek Liseleri içinde kaliteli sağlık elemanı yetiştirmede önder okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, insanı üstün tutarak ülkemizin nitelikli sağlık elemanı ihtiyacını karşılayan en üst düzeyde sağlık hizmeti verebilecek bireyler yetiştirmektir. Eğitim öğretim sürecinde, çağın gereklerine uygun, gelişim ve değişime açık, almış olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan, yüreği sevgi dolu, hasta haklarına saygılı, dil, din, ırk ayırmadan hizmet veren bireylerin yetişmesini sağlamak.
Ulaşım
OKULUMUZ SEMA KÜÇÜKSÖZ CADDESİ İLAHİYET YERLEŞKESİNİN ÜST KISMINDADIR. ULUDERE CADDESİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
SEMA KÜÇÜKSÖZ MAHALLESİ NO: 25 ŞIRNAK/MERKEZ
OKULUMUZ ŞIRNAK İL MERKEZİNDEDİR.
OKULUMUZ BİRÇOK BRANŞTA TAKIMLAR ÇIKARMAKTADIR.
Diğer Hususlar
KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN PANSİYONUMUZ MEVCUTTUR. PANSİYONDA KALMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZDE ÜCRETİ KARŞILIĞINDA ÖĞLE YEMEĞİ HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMEKTEDİR.